Inventor Professional

Autodesk Inventor 2022 kopen? Autodesk Inventor Professional biedt hoogwaardige tools voor werktuigbouwkundig 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie voor de Nederlandse maakindustrie. Maak betere producten in een kortere tijd dankzij de hoogwaardige set aan tools van Inventor professional. Stel hieronder je abonnement samen en bestel Inventor Professional snel en eenvoudig via CADdiscounter!


*Let op! De startdatum is tot maximaal 30 dagen vooruit in te stellen. 2385,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Uw selectieTotaal
€ 2.385,00  p/j
Caddiscounter betalingsmogelijkheden
Ask a question

Extra informatie

Inventor Professional 2022; software voor 3D productontwerp. Werk met een complete set aan ontwerp- en engineeringtools voor 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie. De professionele oplossing om efficiënt te werken met een krachtige combinatie van een aantal eigenschappen:

  • Delen van feedback met samenwerking tools
  • Parametrische ontwerpomgeving voor snelle en goede ontwerpen
  • Snel het ontwerp simuleren en dus kostenbesparend
  • Veilige en efficiënte uitwisseling van ontwerpgegevens
  • Minder fouten in je ontwerp nog voordat de productie begint

Autodesk Inventor Professional wordt geleverd met een bibliotheek van duizenden standaard onderdelen zoals bevestigingsmiddelen en is uitgerust met speciale design tools voor Frame Design, Cabe & Harness en Tube & Piping Design. Naast de plaatwerkmodule kunt u zeer eenvoudig en adaptief gebruik maken van diverse bestandsformaten. Zo kunnen probleemloos STEP files, maar ook Solid Works, Solid Edge of BIM files worden ingelezen. Al met al een zeer complete Professional grade Design en engineering tool.

Inventor professional versus Inventor LT

Naast de Inventor Professional is er ook de Inventor LT versie verkrijgbaar. De LT-versie is voordeliger dan de volledige versie, echter zijn hier ook minder mogelijkheden in het programma.

Inventor professional 2022

Inventor Professional